NYHET – SUNEKOS 200 – EN HELT FANTASTISK BEHANDLING FOR ØYEOMRÅDET

Sunekos 200

Sunekos 200 er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som du ellers ikke har mulighet til å behandle med andre behandlinger, som filler og botox. Sunekos 200 kan brukes til alle hudtyper og hudområder, som f.eks. hals, bryst og hender.

Det finnes også et tykkere produkt som heter Sunekos 1200, dette produktet bygger i tillegg volum. Sunekos 1200 er fin å bruke der man ofte ønsker mer volum.

HVA ER SUNEKOS 200?
Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som stimulerer cellene i bindevevet i huden. Den består av ren hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen og som holder huden fuktig og smidig. Det forhindrer hudens aldring og forbedrer hudens elastisitet, noe som gjør huden sterkere og mer smidig.

Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte.

Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 20-30 minutter. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, alt avhengig av personens hudstruktur og tilstand, kan resultatene vare opptil 6 måneder. Det anbefales at du følger opp resultatet med 1-2 behandlinger avhengig av hudtype hver sjette måned.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor lenge varer resultatet?

…. Avhengig av kunden og hudtilstanden, kan resultatet av en behandlingsserie på 3 vare i opptil 6 måneder, hvoretter man skal få en enkelt behandling for å opprettholde resultatet.

Hva er de viktigste fordelene med behandling med Sunekos 200?

…. Behandling med Sunekos 200 gjenoppretter og beskytter huden mot aldringstegn. Sunekos er det eneste naturlige produktet innen profesjonell estetisk hudpleie, som stimulerer syntesen av kollagen og elastin og gjenoppretter elastisiteten i huden.

Hvor raskt kan jeg gjenoppta mine daglige aktiviteter etter behandlingen?

…. Man kan være litt hoven rundt øynene fra i noen timer til 1-2 dager, dette er veldig individuelt. Dette er imidlertid ingen hindring for å gjenoppta daglige aktiviteter.

Pris: 2500,- pr. behandling (3 ml). Pakketilbud (3 behandlinger) 6500,-.

Facebook
Twitter
LinkedIn