Green Peel

Green Peel er så naturlig at du kan spise den.

I motsetning til kjemisk peeling har urtene som blir brukt i “Green Peel” PH som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe og svekke hudbarrieren. Green Peel er så naturlig at du kan spise den. Den er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek med spesialitet i aldring og allergi på 50 tallet. Peelingen består av 10 ulike urter. Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan skade eller irritere huden , kan den også brukes av de med sensitiv hud. Urtene som brukes har en virkning som er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende. Urteblandingen pensles på ansiktet og masseres inn for å virke innenfra og ut. Resultatet er som en real treningsøkt for huden.

Green Peel finnes i disse tre variantene:

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt ” Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter den i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Party Peel kan tas i en «Ekspressutgave» på 30 min (kr 990,-). Ellers er det vanlig med 60 min, inkl forsiktig utklemming, ampuller og maske (kr 1100,-). For optimal effekt anbefales hjemmekit med 3 essensielle produkter (kr 595,-) Behandlingen kan gjentas med 2 ukers mellomrom.

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom.

Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Behandlingen tar 60 min og det er sterkt anbefalt å unne seg et hjemmekit med 3 essensielle
produkter (kr 595,-).

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Denne bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn og ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag). Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte produkter fra Dr. med. Christine Schrammek. Resultatet er total hudfornyelse!