fillere

I vår klinikk bruker vi i hovedsak Restylane, men vi har også Teosyal og Juvederm, som inneholder hyaluronsyre (HA).

Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma (et av verdens største dermatologiske selskap). Restylane er en type filler som brukes til å fylle opp rynker og folder for å gjenskape tap av volum, for å skape ansiktsstruktur og forsterke huden, samt korrigere arr og tap av fettvev i underhuden. Restylane har en foryngende effekt på huden. Restylane inneholder ingen giftstoffer.

Restylane finnes kun på utvalgte klinikker, og jeg er stolt av å kunne si at Klinikk Odden er en av dem. Dette sikrer kunden trygghet på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn og at behandleren arbeider med originale Restylane produkter. Det finnes dessverre en del useriøse aktører på markedet, spør derfor alltid etter gyldig ID-kort.

Restylane er verdens mest dokumenterte filler med HA. HA er et naturlig sukkermolekyl som produseres i hud og brusk hos både mennesker og dyr, og er grunnsubstansen i bindevev. Det som skiller Restylane fra andre fillere er at den er fremstilt som nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre, under 1% modifisert. Kroppen oppfatter filleren som dens egen HA, og gir derfor svært sjeldent reaksjoner.

Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Et av de viktigste stoffene i huden er nettopp HA, som binder opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur.

 

Dette er med på å gi huden økt stabilitet og elastisitet. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp.

Restylane kan da med stor fordel injiseres og dermed tilføre ny, frisk hyaluronsyre, slik at aldringstegn du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut.

Kliniske studier viser også at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.

FØR OG ETTER BILDER