Dr Schrammek

Dr Schrammek

I over 60 år har Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik jobbet for hud helse og skjønnhet for svært mange mennesker.

Dr. med Christine Schrammek er en verdenskjent medisinsk inspirert hudpleieserie, dermatologisk testet og utviklet med ekspertkunnskap innen planter og urter. Både Green Peel® og flere produkter i hudpleieserien er blitt nominert og har vunnet mange priser.
Green Peel® er mer populær enn noen gang, og viser hvor effektiv og imponerende urtenes kraft er. Dr. Christine Schrammek sin filosofi om unik effekt uten uheldig stress vises på en eksemplarisk måte.

Mange av produktene i hudpleieserien er sanne innovatører og kategori vinnere, som for eksempel Blemish Balm – den orginale BB-kremen. Et halvt århundre etter oppdagelsen er Blemish Balm mer populær enn noen gang og blitt en «beauty trend» verden over.

De unike langtidseffektene oppnås ved bruk av Dr. Schrammek hjemmeprodukter alene og mellom Green Peel® behandlingene. Med jevnlige Green Peel® behandlinger og de svært beroligende, behandlende og nærende hjemme produktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning.

dr schrammek® produkter

Soft Foam Cleanser 120 ml MILDT OG EFFEKTIVT RENSESKUM

Skånsomt og effektivt renseskum for ALLE. Fjerner effektivt make-up, talg, smuss og forurensning uten å belaste huden. Fuktighetsgivende ingredienser pleier huden allerede i renserutinen. Hudbarrieren ivaretas og huden strippes ikke for fuktighet, men etterlater huden myk og smidig.

Størrelse: 120 ml / Pris: 345,-

Herbal Care Lotion MILD TONIC MED STERK BEROLIGENDE VIRKNING

Demper rødhet og hudirritasjoner samtidig som den er rensende, regulerer hudens fuktighet og hjelper aktivt til å beskytte huden mot negative miljøpåvirkninger. Er med på å regulere PH-verdien i huden. Etterlater huden myk og glatt.

Størrelse: 200 ml / Veil. pris: 440,-

Special Care Cream EN BESTSELGER!

Intens anti-inflammatorisk og beroligende 24 timers krem som gir forbløffende resultater på sensitiv hud. Lindrer følelsen av stramhet, rødhet og irritasjoner. I tillegg har den en sterk beskyttende og oppbyggende funksjon. Hjelper huden til å normalisere alle sine funksjoner tilbake i balanse. Gir huden den aller beste restitusjonen etter alle former for peelinger, selv de mest dyptvirkende behandlinger.

Kombinasjonen av verdifulle naturlige oljer sammen med planteekstrakter, panthenol og vitaminer gjør effekten av denne kremen helt unik.

Størrelse: 50 ml / Veil. pris: 570,-

ProbioSense EN VIKTIG NYHET!

En unik dag- og nattkrem, som styrker det mikrobielle miljøet i huden ved hjelp av pro- og prebiotiske ingredienser. ProbioSense styrker hudens immunforsvar, demper rødhet, irritasjon og betennelser. Hudens fuktighetsbalanse og sårheling fremmes, kapillærene styrkes og cellefornyelsen stimuleres. ProbioSense er det ultimate produktvalget til en sensitivisert hud i ubalanse.


Størrelse: 50 ml / Veil. pris: 840,-