Dr Schrammek

Dr Schrammek

I over 60 år har Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik jobbet for hud helse og skjønnhet for svært mange mennesker.

Dr. med Christine Schrammek er en verdenskjent medisinsk inspirert hudpleieserie, dermatologisk testet og utviklet med ekspertkunnskap innen planter og urter. Både Green Peel® og flere produkter i hudpleieserien er blitt nominert og har vunnet mange priser.
Green Peel® er mer populær enn noen gang, og viser hvor effektiv og imponerende urtenes kraft er. Dr. Christine Schrammek sin filosofi om unik effekt uten uheldig stress vises på en eksemplarisk måte.

Mange av produktene i hudpleieserien er sanne innovatører og kategori vinnere, som for eksempel Blemish Balm – den orginale BB-kremen. Et halvt århundre etter oppdagelsen er Blemish Balm mer populær enn noen gang og blitt en «beauty trend» verden over.

De unike langtidseffektene oppnås ved bruk av Dr. Schrammek hjemmeprodukter alene og mellom Green Peel® behandlingene. Med jevnlige Green Peel® behandlinger og de svært beroligende, behandlende og nærende hjemme produktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning.

dr schrammek® produkter

Soft Foam Cleanser 120 ml MILDT OG EFFEKTIVT RENSESKUM

Skånsomt og effektivt renseskum for ALLE. Fjerner effektivt make-up, talg, smuss og forurensning uten å belaste huden. Fuktighetsgivende ingredienser pleier huden allerede i renserutinen. Hudbarrieren ivaretas og huden strippes ikke for fuktighet, men etterlater huden myk og smidig.

Størrelse: 120 ml / Pris: 345,-

Herbal Care Lotion MILD TONIC MED STERK BEROLIGENDE VIRKNING

Demper rødhet og hudirritasjoner samtidig som den er rensende, regulerer hudens fuktighet og hjelper aktivt til å beskytte huden mot negative miljøpåvirkninger. Er med på å regulere PH-verdien i huden. Etterlater huden myk og glatt.

Størrelse: 200 ml / Veil. pris: 440,-

Special Care Cream EN BESTSELGER!

Intens anti-inflammatorisk og beroligende 24 timers krem som gir forbløffende resultater på sensitiv hud. Lindrer følelsen av stramhet, rødhet og irritasjoner. I tillegg har den en sterk beskyttende og oppbyggende funksjon. Hjelper huden til å normalisere alle sine funksjoner tilbake i balanse. Gir huden den aller beste restitusjonen etter alle former for peelinger, selv de mest dyptvirkende behandlinger.

Kombinasjonen av verdifulle naturlige oljer sammen med planteekstrakter, panthenol og vitaminer gjør effekten av denne kremen helt unik.

Størrelse: 50 ml / Veil. pris: 570,-

ProbioSense EN VIKTIG NYHET!

En unik dag- og nattkrem, som styrker det mikrobielle miljøet i huden ved hjelp av pro- og prebiotiske ingredienser. ProbioSense styrker hudens immunforsvar, demper rødhet, irritasjon og betennelser. Hudens fuktighetsbalanse og sårheling fremmes, kapillærene styrkes og cellefornyelsen stimuleres. ProbioSense er det ultimate produktvalget til en sensitivisert hud i ubalanse.


Størrelse: 50 ml / Veil. pris: 840,-

BODY SCIENCE

Shape Perfection Body Oil 150 ml SIRKULASJONSØKENDE OG FUKTIGHETSGIVENDE

Shape Perfection Body Oil er en stimulerende og nærende kroppsolje. Eksklusive planteoljer fra amaranth, avokado og sesamfrø tilfører essensielle lipider, og sørger for økt spenst og elastisitet i huden. Chili og Sennepsspirer stimulerer blodsirkulasjon og  metabolismen. Fettforbrenningen forbedres og opphopning av væske i fettvevet reduseres.
Shape Perfection Body Oil virker sirkulasjonsøkende, avgiftende og regenererende på problemområder som mage, rumpe, lår og overarmer.

Størrelse: 150 ml / Veil. pris: 795,-

Super Body Peeling 150 ml FJERNER TØRR HUD OG STIMULERER FETTFORBRENNINGEN

Super Body Peeling er en effektiv og mild peeling for kropp. Kombinasjon av mekanisk og biologisk peeling sørger for effektiv reduksjon av døde hudceller og tørr hud. Etterlater huden silkemyk og påfølgende aktive ingredienser penetrerer bedre. Unikt med Super Body Peeling er at den også inneholder Guarana som er revitaliserende, fettforbrennende og sirkulasjonsøkende.

Størrelse: 150 ml / Veil. pris: 495,-

CelluContour Body Cream 200 ml FETTFORBRENNENDE OG OPPSTRAMMENDE

CelluContour Body Cream er et spesial produkt for reduksjon av cellulitter. Aktive ingredienser fra valmue og alger stimulerer stoffskiftet og de naturlige detox prosessene i huden. Fettforbrenningen stimuleres og aktiverer reduksjon av vann og fett i problemområdene. Produktet inneholder også guarana som er revitaliserende, sirkulasjonsøkende og drenerende. Den integrerte massasje applikatoren bidrar til økt mekanisk stimulering, som fremmer sirkulasjon og metabolismen. CelluContour Body Cream strammer opp huden og øker fettforbrenningen.

Størrelse: 200 ml / Veil. pris: 895,-