plexr plus

Plexr Pluss er et ikke-kirurgisk alternativ til prosedyrer som blant annet øyelokks-kirurgi, arr-kirugi og utvekster i huden.

Plexr maskinen virker ved å ionisere luften mellom huden og apparatet slik at det dannes plasma, som fører til fjerning av uønsket hud og utvekster, og man får en umiddelbar oppstrammende effekt. Det kuttes ikke i huden og medfører ingen blødning da man jobber øverst i huden.

Varmen som dannes sprer seg ikke til uønsket omkringliggende vev, noe som medfører en kontrollert reaksjon i huden.

  • Overflødig hud over øyelokket og poser under øyne
  • Utvekster i hud som blant annet vorter, pigmenteringer, solflekker må sjekkes av lege eller fastlege før fjerning
  • Arr i huden
  • Arr etter kviser, operasjons-arr, og til dels strekkmerker
  • Linjer og rynker rundt munn
  • Ansiktsløft og halsløft
  • Aktiv akne

Resultatet er varig. Noen trenger mer enn en behandling avhengig av graden av overflødig hud eller utvekster som skal fjernes, eller graden av linjer eller rynker som skal behandles. Behandlingen stopper ikke den normale aldringsprosessen, og livsstilsfaktorer som røyk og soling vil påvirke varigheten av inngrepet. Vanlig er 1-3 behandlinger.

Behandlingen er svært trygg da den ikke skjærer i huden.
Etter behandlingen vil det dannes brune små skorper som normalt sett faller av etter ca. fem til syv dager. Når skorpene faller av vil ny rosa hud komme frem. Det er normalt med noe hevelse som vil avta ila en ukes tid.
Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende. Videre er det ikke anbefalt og behandle de mørkeste hudtypene pga fare for hyper/hypo pigmentering og arrdannelse.

Behandlingen utføres etter at man har lagt på bedøvende krem slik at det blir minst mulig smertefullt. Etter behandling kan man oppleve noe ubehag så lenge man har en skorpe og hevelse som vil avta ila kort tid.

Det er svært viktig at man bruker høy solfaktor og unngaår sol i 3 måneder etter behandling. Videre må man kjøpe med seg post-prosedyre kremer for best mulig resultat. Følg instruksene og rådene til din behandler svært nøye.