Noon Aesthetics™ Treatments – Pamper your skin

Klinikk Odden tilbyr behandlinger fra innovative NoonAesthetics™ som leverer markedets høyeste konsentrasjoner av aktive ingredienser.

Dette er unike og effektive behandlinger som kombinerer resultater med velvære og avslapning. Passer både som enkeltstående behandling eller i serie.

NOON Aesthetic Behandling kan inkludere Triple MCH maskin, et innovativt og svært effektivt behandlingsapparat som er designet for alle Fitzpatricks hudtypene og tilstandene. I tillegg til å oppstramme, forynge og lysne huden, behandler den også hudinfeksjoner, som akne, rosacea og seboré.

Triple MCH bruker Cryo-teknologi – sammentrekning av blodceller gjennom avkjøling for å øke opptaket av den aktive ingrediensen i huden. Den tillater dyp hudpenetrasjon av ingredienser som stimulerer kollagenproduksjonen eller behandler inflammatoriske tilstander. Ved elektroporering blir næringsstoffer levert inn i pasientens celler mens membranen midlertidig endres for å tillate inntrenging.

Triple MCH har blitt en ledende, alternativ metode til konvensjonelle invasive prosedyrer som mesoterapi og micro-needling.

Triple MCH kombinerer Mesoporation, Cryo og Heating funksjoner for å levere en eksepsjonelt vellykket behandling.

– Mesoporation kombinerer mesoterapi med elektroporasjon som en ikke-invasiv metode for mesoterapi. Gjennom denne metoden trekker produktet dypere inn i huden.

– Kryo-prosedyren bruker kjøling for å trekke sammen blodceller for å maksimere mengden stoff som trenger inn i hudvevet.

– Varme og elektropuls gjør cellemembranen mer gjennomtrengelig, og gir dermed bedre penetrering av ingredienser som legges på huden.
Kombinert med våre peelinger og ampuller vil dette apparatet gi de beste resultatene.

Behandlinger:

Noon Aesthetics™ Renewal Express – 30 min

En tidseffektiv og oppfriskende behandling som aktiverer huden. Resultatet er en myk og glatt hud med strålende glød! Behandlingen består av rens og tilpasset kjemisk peel, etterfulgt av ansiktsmassasje med konsentrerte serum. Pris: 1700,-

Noon Aesthetics™ Signature – 60 min

En spesialtilpasset hudfornyende kjemisk peel-behandling som er målrettet og effektiv kombinert med avslapning og velvære. Etter en grundig rens og hudanalyse får du en kjemisk peel helt uten ubehag. Deretter kan du nyte en ansiktsmassasje med utvalgte høykonsentrerte serumer etterfulgt av maske. Pris: 2100,-

Noon Aesthetics™ Purifying – 70 min

Behandling med dyprens som passer spesielt godt for deg med en blank og fet hudtype med tilstopninger. Behandlingen inkluderer dyprens, kjemisk peel, MCH-varmebehandling og maske. Pris: 2900,-

Noon Aesthetics™ Deluxe – 90 min

Dette er en fantastisk behandling som inkluderer alt fra NOON Aesthetics behandlingsmeny. Etter en rens og hudanalyse får du en tilpasset kjemisk peel, etterfulgt av MCH-behandling med varme, kulde og innslusing av aktive ingredienser med elektroporasjon for økt effekt. Behandlingen avsluttes med maske og en avslappende ansikts massasje. Pris: 3400,-

Facebook
Twitter
LinkedIn