mesoterapi

Mesoterapi, vitamin-injeksjoner som er utviklet for at aktive ingredienser kan nå direkte igjennom de ulike hudlagene. Mesoterapi formuleringene kan tilpasses ulike indikasjoner for korrekt behandlings protokoll i forhold til hva som skal behandles uten kontraindikasjoner.I denne behandlingen setter man sammen ingridienser som vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst.

Behandlingen er tilnærmet smertefri og innebærer lite eller ingen nedetid. Alle formuleringene er dessuten uten tilsetningsstoffer og er helt rene og sterile.

  • tørr, slapp og uelastisk hud
  • rynker
  • ujevn hudtone
  • solskader
  • akne arr

 

Frisk opp øyeområdet!
En innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin. Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundt øynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.

Light Eyes behandler:

  • Hevelse – lett ødem
  • Fine linjer
  • Forbedring av mørke områder under øynene (ikke medfødt)

Hovedingredienser

Hyaluronsyre
Binder fuktighet, slik at huden opprettholder sin fylde og fasthet.

Rosmarin
Ekstrakt rikt på antioksidanter som er nyttig for reparasjon av vev og hud.

Superoksid Dismutase (SOD)
Sterk antioksidant som finnes naturlig i kroppen og i mange planter.

Argirelin
Peptid som reduserer mimikklinjer ved å dempe signaler mellom nerveceller og muskelceller

Gjæret papaya
Bremser aldring forårsaket av frie radikaler.

Kamille-ekstrakt
Betennelsesdempende og beroligende.

Ruscus og blåbær
Styrker kapillærene, øker sirkulasjonen og reduserer hevelser rundt øynene. Minsker eller fjernet blå ringer under øynene.

Vitamin C
Viktig for dannelsen av kollagen, hyaluronsyre og intracellulære substanser. Beskytter mot frie radikaler, styrker huden og virker oppstrammende.

Behandlingen utføres med en meget tynn nål, som tilfører huden hyaluronsyre – som finnes naturlig i kroppen – og en lang rekke vitaminer, aminosyrer og mineraler, som alle hjelper med å redusere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand og gjør den fastere.

Det skjer med små, lette stikk i hudens overflate. Det er denne kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk som fukter og stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen).

Herved gjenvinnes hudens styrke og glød, rynker reduseres og hudens optimale fuktbalanse gjenopprettes.

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler å gjennomføre 4 behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig effekt.