EndyMed 3DEEP®

endymed 3deep

Klinikk Odden introduserer EndyMed 3DEEP®, den mest avanserte radiofrekvensteknologien for hudforbedring som finnes. Radiofrekvenser har vært brukt i medisinsk og estetisk behandling i mange år, og regnes som en svært trygg og effektiv måte å behandle huden på. Radiofrekvenser er en naturlig del av det elektromagnetiske spekteret vi har rundt oss i hverdagen, og behandlinger med radiofrekvens passer for alle hudtyper og hudfarger.

EndyMeds innovative 3DEEP-teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden, med minimalt ubehag og risiko. Klinikk Odden kan nå tilby intensiv 3DEEP RF-energi for kropp, ansikt, hals og det brysomme brystområdet (decolletage)
EndyMed er også super som hudoppstrammer, og kan brukes til å behandle både cellulitter og strekkmerker.

Behandlingen går ut på å fokusere energi inn i de dype lagene av huden, og det med minimal smerte. Med denne maskinen kan vi tilby alle våre kunder fraksjonert hudfornyelse, hudoppstramming, behandling av strekkmerker og cellulitter, rynker og fine linjer og reduksjon av akne og alle typer arr.

 • Forbedre hudens utseende
 • Jevnere hudtone
 • Behandle solskadet hud
 • Redusere rynker og fine linjer
 • Redusere mørke flekker/pigmentering
 • Redusere aknearr og andre arr
 • Minimere cellulitter og strekkmerker
 • Krever ikke sprøyter eller kirurgi
 • Minimalt med smerter eller ubehag
 • Flott i kombinasjon med de intensive hudkremene fra ZO Skin Health Program
 • Hver behandling tar 30 til 45 minutter
 • Langvarige resultater
 • Passer for alle hudtyper og hudfarger

Dette er en ny måte å behandle huden på som går ut på å bruke en helt unik radiofrekvens-teknologi som gjør det mulig å bruke det som kalles epidermisk fraksjonell ablasjon, altså at vi varmer opp kollagenfibre i underhuden (både dermis og subdermis) ved hjelp av radiofrekvenser. Denne RF-energien bli overført til huden slik at kollagenet trekker seg sammen, noe som gjør at huden får en umiddelbar forbedring. Dette er starten på en prosess som øker produksjonen av nytt kollagen, og som fortsetter å forbedre hudens utseende i tiden fremover. Huden vil bli strammere også over tid som et resultat av forandringene i kollagenproduksjonen.

Intensif – Microneedling med radiofrekvens
EndyMed Intensif Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier; det brukes både radiofrekvens og mikronåler. Mikronålene er gullbelagte høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker.
Behandlingen gir svært god effekt på oppstramming av huden, reduksjon av celulitter og strekkmerker på kroppen og akne og aknearr i ansiktet. I tillegg forbedres selve strukturen til huden.
Intensif gir spesielt gode resultater på dypere rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi. Det brukes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen, slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca fire ukers mellomrom.

FSR – Fraksjonell behandling med EndyMed 3DEEP®:
EndyMeds fraksjonelle RF-teknologi kombinerer behandling av hudens overflate samtidig med oppvarming av underhuden. Ved å skape en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer mer kollagen. Behandling med FSR gir i tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer. Resultatet blir en strammere, jevnere hud med ungdommelig glød. Det brukes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag, men de fleste kjenner bare en lett varme i huden. Fordi noen av cellene i overhuden blir «skadet» i behandlingen, vil man bli litt rød og få en lett skorpedannelse. Dette forsvinner etter tre til seks dager. Det er vanlig med en til tre behandlinger med ca fire ukers mellomrom.

RF-behandling – Denne behandlingen er en mildere variant av Intensif-behandlingen som kan brukes hver uke. Denne brukes med ultralyd-gele, og gir en strålende og glødende hud umiddelbart. RF-behandling fungerer supert i kombinasjon med Intensif, og intensiver oppbyggingen av kollagen i venteperioden på fire uker mellom hver behandling med Intensif. Den er også flott å bruke samme kveld som du skal på fest for en strålende og glødende vakker hud.

Behandlingen er ikke smertefull, men kan oppleves som ubehagelig av noen. For å minske ubehag så smøres området som skal behandles inn med bedøvelseskrem ca 40 min før du skal behandles. Underhuden vil så bli gradvis varmet opp, mens temperaturen på hudoverflaten ligger rundt 40 grader. Dette stimulerer huden til å reparere seg selv og nye celler dannes derfor raskere.
Hele behandlingen vil ta mellom 30 og 45 minutter, avhengig av størrelsen på området som skal behandles. Etter behandlingen kan du oppleve en lett rødhet, som gir seg etter noen få timer. Det anbefales 3-8 behandlinger fordelt på 4-12 uker for å oppnå maksimal effekt. Du vil se forbedringer allerede etter første behandling, og med produksjonen av nytt kollagen så vil huden få bedre struktur og glød.
EndyMed tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens ønsker og behov. En kombinasjon av forskjellige behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat. Energien fra EndyMed 3DEEP® varmer opp vannmolekylene i huden og vil gi et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som over tid gir en økt produksjon av kollagen og en synlig hudoppstramming.

•Intensif/FSR pakketilbud (3 behandlinger), ansikt full face.

Kr 13.900, –

•RF pakketilbud (inkl. 6 beh) ansikt og øvre del av hals/kjevlinje.

Kr 12.900,- 

•FSR Endybleph pakketilbud (3 behandlinger), øvre og nedre del av øynene. 

Kr 9950,-