EndyMed 3DEEP®

endymed 3deep

Klinikk Odden introduserer EndyMed 3DEEP®, den mest avanserte radiofrekvensteknologien for hudforbedring som finnes. Radiofrekvenser har vært brukt i medisinsk og estetisk behandling i mange år, og regnes som en svært trygg og effektiv måte å behandle huden på. Radiofrekvenser er en naturlig del av det elektromagnetiske spekteret vi har rundt oss i hverdagen, og behandlinger med radiofrekvens passer for alle hudtyper og hudfarger.

EndyMeds innovative 3DEEP-teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden, med minimalt ubehag og risiko. Klinikk Odden kan nå tilby intensiv 3DEEP RF-energi for kropp, ansikt, hals og det brysomme brystområdet (decolletage)
EndyMed er også super som hudoppstrammer, og kan brukes til å behandle både cellulitter og strekkmerker.

Behandlingen går ut på å fokusere energi inn i de dype lagene av huden, og det med minimal smerte. Med denne maskinen kan vi tilby alle våre kunder fraksjonert hudfornyelse, hudoppstramming, behandling av strekkmerker og cellulitter, rynker og fine linjer og reduksjon av akne og alle typer arr.