Hydrafacial

Hydrafacial

HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang. Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.

HydraFacial’s patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggsbehandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig og sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age. Spør din behandler om hva som passer din hud.

HydraFacial hjelper mot

  • fine linjer og rynker
  • store porer
  • fet hud
  • brune flekker
  • rød, tørr og irritert hud
  • mot talgproduksjon i huden
  • synlige blodkar i huden (Telangiectasia)

Hvordan foregår HydraFacial?

Hydrafacial foregår i 3 – 4 trinn, alt etter hudtype og behandling. Vi har i tillegg ulike serumer som kan tilføres for å skreddersy behandlingen ytterligere. 

Varigheten av en behandling er individuelle og vil variere etter utgangspunkt, område som behandles, alder, livsstil etc. Ofte vil resultatet av en behandling vare lengre dersom du har gjort det jevnlig over en lengre periode.  For optimal effekt anbefaler vi en kur på 3-4 behandlinger med hydraFacial, men den kan fint gjøres som enkeltbehandling.

  • Dersom du har aktive infeksjoner som krever antibiotika dagen du skal ha behandling
  • Dersom du plages med munnsår skal du alltid unngå behandling i ansiktet mens utbruddet pågår og det er alltid lurt å gi behandleren din beskjed dersom du får munnsår jevnlig
  • Er du syk, har feber, infeksjon eller lignede skal du ikke gjøre hudbehandlinger

Ved det første besøket hos oss møter du en erfaren behandler som lytter til dine ønsker, går igjennom alternativene for behandling og svarer på dine spørsmål. Under besøket får du også informasjon om hva behandlingen vil koste og om evt. forholdsregler. 

Bruker du faste medisine, fyll inn på helseskjema, så vil vi kunne hjelpe deg dersom det er noe du bør unngå.  Spesielt blodfortynnende kan medføre en økt risiko for hematomer eller blåmerker og kan være fint å unngå.

Etter behandling er det viktig å ta vare på huden og at du bruker minimum SPF 30. I tillegg bør du unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende ukene samt at det er viktig at du pleier huden din regelmessig. Vi på Klinikk Odden vil gi deg god infomasjon om hvilke produkter som passer din hud og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra ZO Skin Health, NOON, Elixir, MeLine, Mesoestetic, Dr Schrammek og Oxygenetix. Mange opplever en forsterket effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger og et tilpasset kremprogram for huden.