Kjøp Retinol Skin Brightener – få nye Daily Power Defense 15ml i gave

Mange sliter med ujevn pigmentering. Hyperpigmentering er vanskelig å behandle effektivt. For å oppnå gode resultater, må man fjerne eksisterende synlig, ujevn pigmentering samtidig som man må forhindre nydannelse av pigment.

Nye Retinol Skin Brightener er reformulert for å gi enda bedre resultat. Den jobber målrettet for å skape en jevnere og klarere hudfarge og gi en sunnere hud.

Den nye formuleringen inneholder blant annet en kombinasjon av Retinol og plantederivert Bakuchiol. Retinolet er pakket inn i et oleosome leveringssystem for å sikre levering av ingrediensene på rett sted i huden uten tap av effekt underveis.

Men, hva er Bakuchiol?

Bakuchiol har blitt brukt lenge innen hudpleie, men man har nylig oppdaget likhetene mellom bakuchiol og A-vitamin. Bakuchiol er også kjent for bio-retinol, og det er fordi den kan fungere som retinol, bare uten bivirkningene.

Det er bevist at Bakuchiol akselerer cellefornyelse av huden. Ved å øke cellefornyelse vil derfor Bakuchiol hjelpe huden med å kvitte seg med døde hudceller, og erstatte de med nye friske celler. Dette gir en synlig glattere resultat og en jevnere hudtone.

  • Bakuchiol ekstrakt virker effektivt på ujevn pigmentering. Samtidig gjør Bacuchiol det lettere å tolerere retinol.
  • Bakuchiol påvirker melaninsyntesen på en annen måte enn retinol og kombinasjonen har en tydelig synergieffekt.
  • Bakuchiol har beroligende egenskaper og virker som en antioksidant og en antiirritant.
  • Retinol stimulerer cellefornyelsen samtidig som den fjerner eksisterende hyperpigmentering. I tillegg bremses aktiviteten i de melaninproduserende cellene. Retinol bidrar også til en jevnere fordeling av pigment.

Facebook
Twitter
LinkedIn