Om oss

om klinikk odden

Klinikk Odden tilbyr et bredt spekter av behandlinger innen medisinsk hudpleie og hudproblem, i tillegg til klassisk hudpleie. Klinikk Odden er opptatt av å ha høy fagkompetanse, samt kunnskap om hvordan vi kan forebygge og behandle komplikasjoner. Hos Klinikk Odden har vi kunden i fokus, og setter alltid av god til hver kunde. 

Vi holder oss oppdatert på alle typer kosmetiske behandlinger til en hver tid, da faget er i stadig utvikling. Klinikken er tilknyttet en ansvarlig lege!

Våre medarbeidere

Kathrine Odden

Co-Founder

Kathrine Odden er utdannet sykepleier med videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie fra senzie akademiet. Det innebærer at hun har tatt både hudpleie og kosmetisk dermatolgisk hudbehandling for sykepleiere. Kathrine har en stor interesse for faget og holder seg stadig oppdatert ved å delta på kurs innen sitt fagområde. Kathrine er autorisert Restylanebehandler gjennom Galderma.

Kathrine er eier av Klinikk Odden AS som ble startet i 2014. Hun har også jobbet ett år på Teres/Aleris privatklinikk, som kosmetisk sykepleier.

Janikke Engebø Søbye

Medarbeider

Janikke er utdannet sykepleier med videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Senzie akademiet. Det innebærer at hun har tatt både hudpleie og kosmetisk dermatolgisk hudbehandling for sykepleiere.

Janikke har en brennende interesse for faget og er prefekjonist i arbeidet. 

Hun har bred erfaring innen laser, Spherofill, kjemisk peeling, samt injeksjonsbehandlinger som fillers, muskelavslappende injeksjoner, Celluform og Celluform+. I tillegg jobber hun med hudpleie, farging av vipper/bryn, og setter gjerne sammen et hudprogram spesielt tilpasset din hud.

samarbeidspartnere

Lumière beauty

Vilde Marie Nesbekk

Lumière beauty er etablert i 2017 av Vilde Marie Nesbekk. Hun er spesialist innen vipper og bryn med og har fokus på behandlinger som gjør hverdagen enklere.

Vilde har vært i vippebransjen siden 2014 som gir hun god erfaring i yrke. Hun er kjent for å legge sin naturlige touch på arbeidet hennes. Både innen vipper og bryn.

I salongen er jeg opptatt av topp kvalitet resultat, derfor er jeg utdannet hos PhiBrow academy som er et verdenskjent merke innen microblading.

PhiBrow er en måte å tegne semi-permanente øyenbryn med hyperrealistiske resultat. Formen på brynene blir kalkulert med tanke på ansiktet oppbygging og det gylne snitt.

Vilde Marie utøver følgende behandlinger: Microblading, Klassiske vipper, Mix vipper, Volum vipper, Vippeløft, Bryn farge og fix, Threading av ansikt/bryn.

Nimo Klinikken

Morten h. haug

Morten H. Haug er spesialist i plastiskkirurg og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 1500 neseplastikker.