aquagold

AQUAGOLD® fine touch ™ er en super- cocktail som gir en fantastisk ”red carpet glow”. Med hjelp fra denne geniale oppfinnelsen kan man nå i en og samme behandling tilføre lavere doser terapeutiske ingredienser direkte ned i huden. Gjennom å trykke enheten direkte ned i huden leder kanalene i de 24- karates gullforgylte nålene løsningen skånsomt 0,6 mm ned i huden. I tillegg til ingredienser som leveres ned i huden, har også selve microneedlingen/nålepenetreingen en kollagenstimulerende effekt! Behandlingen ikke gir blødninger, blåmerker eller nedetid!

”The golden coctail” består i utgangspunktet av en blanding med filler, muskelavslappende toxin og mesoterapi, men vi tilpasser og skreddersyr behandlingen til den enkelte hudtype og ønsket resultat.

Aquagold kan brukes alene til de som sliter med overdreven svetting på hender, føtter, lyske og overarmer. Fantastisk å bruke alene rundt øynene og halsen, eller i kombinasjon med resten av ansiktet.

En absolutt favorittoppskrift er å blande Restylane Skinbooster med muskelavslappende toxiner og mesoterapi. Restylane vil, som vi vet gi fukt og spenst til huden, toxin vil på en veldig naturlig måte minske bevegelige linjer, samt minimere porer og talgproduksjonen. Mens mesoterapien tilpasses den enkelte og vil gi en mer umiddelbar glød.