JULEKALENDER – LUKE 19

LUKE 19

Delta og vinn en hårreduksjon med vår alexandrite eller Nd:YAG laser, til en verdi av maks kr.2100,-. Alexandrite laseren er blant de mest effektive laserne som benyttes innen hårfjerning og har vært FDA godkjent siden 1997. Alexandrite laseren er derimot noe mindre egnet for hårfjerning hos personer med mørk hud, her er Nd:YAG laseren bedre. For en ekstra skånsom behandling benytter vi nedkjøling under behandling med laser. Laser-behandlingen gjør at man får en sterkt redusert hårvekst, mange opplever en reduksjon på 90%.

Julekampanje: 20% avslag på alle laserbehandlinger hos Janikke frem til julaften. Behandlingen kan utføres ved et senere tidspunkt.
Tilbudet gjelder ordinære priser.

På grunn av våre hormoner vil man aldri bli 100% hårfri. Tynne lyse dun hår og hår uten pigent er ikke mulig å fjerne med laseren. Det kan også være medisiner som kan påvirke resultatet, dvs. har som bivirkning  økt hårvekst. Man har millioner av hårsekker, som kan ligge i «dvale» i mange, mange år. Det er kun hår som er i vekstfase som vil reagere på behandlingen. Dette er årsaken til at man trenger flere behandlinger. Det varierer fra person til person hvor mange behandlinger man trenger pga ulike hårtyper og hudtyper. Som oftest 6-8 behandlinger på ansikt og 5-7 behandlinger på ulike kroppsdeler.

Hårredukjon med laser har best effekt på de med lys hud og tykke, mørke hårstrå. De med mørkere hud, lysere og tynnere hårstrå må ofte ha flere behandlinger. 

Visste du at vi har 3 ulike lasere som kan bl.a. behandle: oppstramming av hud, rynker, arr, pigment, blodkar, akne, neglesopp, porer og talg?

  • Fraksjonert Erbium YAG laser er sammen med fraksjonert CO2 laser den kraftigste og en av den mest effektive laseren på markedet for behandling av rynker og for skin- resurfacing, samt til behandling av arr.
  • ND-YAG laser brukes til behandling av synlige blodkar, neglesopp og virker antiinflamatorisk på aktiv akne.

Slik deltar du:

•Følg Klinikk Odden på Facebook og Instagram
•Lik innlegget
•Tagg tre venner

Ps! Du kan delta så mange ganger du vil for å øke vinnersjansene.

Vi blir ekstra glad om dere vil dele innlegget, men det er ikke et kriterie for å delta!

Vinneren av dagens luke blir trukket på morgenen påfølgende dag. Klinikkodden legger ut navnet til vinneren på Instagram og Facebook som selv må kontakte oss. LYKKE TIL!

Facebook
Twitter
LinkedIn