JULEKALENDER – LUKE 7

Luke 7 ny 3

Delta og vinn Starter kit for problematic skin fra Dermapen Dermaceuticals, til en verdi av 1.299,-. Dette er et kit vi normalt sett ikke har inne til salgs i vår klinikk, men som vi har fått i gave av Dermapen Dermaceuticals til å ha i vår julekalender. Vi bestiller selvsagt inn kittet til deg om du ønsker å kjøpe et til deg selv 🙂 I esken finner du alt du trenger for å behandle en uren hud. Produktene er utviklet for å kontrollere talgproduksjon (uten å strippe hudens essensielle oljer og barrierefunksjon). De vil også bidra til å redusere tilstoppede porer. Hvis du bruker disse produktene regelmessig, vil det føre til en klar, balansert fuktet hud med glød. 

I esken finnes:

1 x Dp Dermaceuticals™ CLR FOAM CLEANSER, 60ml
1 x Dp Dermaceuticals™ CLR LOTION, 15ml
1 x Dp Dermaceuticals™ BRITE LITE, 15ml
1 x Dp Dermaceuticals™ BRITE LITE 3D MASK, 1 pc
1 x Dp Dermaceuticals™ COVER RECOVER, SHEER, 3ml
1 x Dp Dermaceuticals™ COVER RECOVER, BEIGE, 3ml
1 x Dp Dermaceuticals™ COVER RECOVER, TAWNY, 3ml

Slik deltar du:

•Følg Klinikk Odden på Facebook og Instagram
•Lik innlegget
•Tagg tre venner

Ps! Du kan delta så mange ganger du vil for å øke vinnersjansene.

Vi blir ekstra glad om dere vil dele innlegget, men det er ikke et kriterie for å delta!

VIKTIG MELDING!

Vi har i den siste tiden blitt utsatt for forfalskning av vår Instagram konto. Det har blitt laget mange ulike profiler som ligner på vår side, b.l.a. med samme logo og lignende navn, men det er kun klinikkodden som er den ekte! Så ser du en side som har navnet _klinikkodden , _klinikkodden_offisielt_ eller _klinikkodden_ er dette falske profiler som prøver å svindle dere! De falske profilene prøver å lure dere ved å si at dere har vunnet premier fra klinikkodden, og ber dere deretter følge siden deres, samt legge inn kontonr!

Dersom det dukker opp flere falske Instagram kontoer, ber vi dere være snille å hjelpe oss med å rapportere dette til Instagram slik at de blir slettet! Alle falske profiler som er opprettet vil bli anmeldt til politiet for etterforskning, dette SKAL vi få en stopp på!

Vinneren av dagens luke blir trukket på morgenen påfølgende dag. Klinikkodden legger ut navnet til vinneren på Instagram og Facebook som selv må kontakte oss. LYKKE TIL!

Facebook
Twitter
LinkedIn