Husk å beskytte huden

Solstrålene kan føre til tidlig aldring og uønskede pigmentflekker dersom vi ikke passer på å beskytte den!

80% av tidlig hudaldring skyldes UV-stråling, da disse strålene ødelegger bindevevet og skader kollagenet og elastinet i huden. Huden blir mindre elastisk og mister sin spenst.

UVA og UVB stråling kan gi økt fare for utvikling av hudkreft. Det er derfor viktig å bruke en bredspektret solbeskyttelse som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler.

Fakta:

  • UVA-strålene passerer gjennom hudens øverste lag og kan trenge dypt inn i huden og forårsake celleforandringer som igjen kan føre til aldring av huden, dannelse av mørke flekker (pigmentforandringer) og på sikt utvikle melanom (føflekkreft).
  • UVB-strålene tas opp i det øverste hudlaget og det er disse strålene som fører til at huden blir brun. Ved for store mengder derimot, kan UVB-strålene føre til rødhet i huden og solbrenthet, noe som på sikt kan føre til utvikling av melanom.

Vårt beste hudtips til alle som ønsker et anti-aging produkt for å beskytte kollagenet og elastinet, samt minske risikoen for hudkreft er å bruke solbeskyttelse hver dag, året rundt, helst hver andre time!

Vi har flere produkter som inneholder broad-spektrum SPF.

Kom innom oss så hjelper vi deg å finne solkremen som passer best for din hudtype.

Facebook
Twitter
LinkedIn