SIGNATURBEHANDLING – det beste innen medisinsk hudpleie i en og samme prosedyre.

Signaturbehandling er en kombinasjonsbehandling som innebærer det beste innen medisinsk hudpleie i en og samme prosedyre.

Alle komponentene i behandlingen vil booste og revitalisere huden din, samt gi et raskere resultat. I signaturbehandlingen inngår kjemisk peeling, mesoterapi og microneedling, en reparerende maske og/ eller LED-lysbehandling.

Behandlingen tilpasses hver enkelt hudtype og gir gode resultater på pigmentflekker, akne, slapp hud, tørr hud, fine linjer og rynker, mørke ringer eller poser under øynene. Den passer også til sensitiv hud og rosacea.

Hvordan utføres Signaturbehandlingen?

Behandlingen utføres i ulike hudlag for å stimulere til økt produksjon av kollagen og elastin.

Vi starter med rens og en kjemisk peel tilpasset din hudtype. Så følger en mesoterapi, dette tilfører vitaminer, antioxidanter, mineraler, hyaluronsyre, co-enzymer og aminosyrer direkte i hudens mellomste lag, Dermis. Etter dette gjøres en Dermapen, microneedling behandling. Behandlingen avsluttes med en maske som fukter og reparerer. Ved noen av hudtilstandene vil også LED-lys være med i kombinasjonen.

Signaturbehandling jobber med å stimulere huden både innenfra og utenfra. Det er en fantastisk boostbehandling både som en enkelt behandling eller som en kur for mer langvarig effekt.

Gi huden din en kick start denne sesong!

Kom innom for en hyggelig prat med oss for mer informasjon!

Facebook
Twitter
LinkedIn