REPARER OG FORNY HUDEN DIN – Vi kan hjelpe deg!

Opplever du at huden er tørr, grov, gusten og grå etter sommeren?

Kanskje opplever du noen kviser, urenheter, eksem også?

Eller trenger du en boost til huden?

Når det gjelder hudpleie om høst og vinter, ikke-invasive prosedyrer er perfekt for å fornye huden og en kjempe enkel måte å se og føle seg bedre på.

Det er viktig å reparere huden, fjerne døde hudceller, tilføre fukt og styrke huden samt ta tak i eventuelle spesifikke problemer, som for eksempel pigmentering som dukker opp etter sommerstid.

Hudbehandlinger finnes for å gjøre huden din frisk igjen og her er noen av de vi anbefaler:

DERMAPEN 4 : Microneedling kan trygt gjøres hele året så lenge man er grundig med å bruke solbeskyttelse.

MESOTERAPI: Mesoterapi tilføres blant annet nyttige vitaminer, mineraler, antioksidanter og enzymer som har en positiv effekt for å forbedre hudens tilstand. Ved at næringsstoffene føres dypt ned i huden og ikke bare smøres utenpå som en krem, kommer de lettere ned til cellene.

GREEN PEEL®: Denne behandling kan gjøres hele året, men intensiv soling bør unngås etter en GREEN PEEL® Classic behandling.

KJEMISK PEEL : Kjemiske peelinger kan gjøres gjennom hele året , så lenge man bruker riktig type peeling i kombinasjon til riktig hjemmeprogram. Det er viktig med høy solfaktor etter denne behandling.

ENDYMED 3 Deep: Endymed kan brukes på alle hudtyper – fra veldig lys til mørk hud. EndyMed Pro er den mest avanserte radiofrekvensteknologien på markedet. Ved å øke temperaturen i vevet stimuleres huden til kollagen og elastin dannelse.

Føler du din hud trenger ekstra pleie?

Ta gjerne kontakt med oss for en eller en uforpliktende konsultasjon og produkter veileding!

Facebook
Twitter
LinkedIn