JULEKALENDER – LUKE 6

Delta og vinn In-Depht Filler Cream fra NOON Aesthetics, til en verdi av 1.248,-. In-Depht Filler Peptide Cream fungerer som en rynkeutfyller med en kombinasjon av flere ingredienser som motvirker aldring, og den er dokumentert å redusere forekomsten av rynker. Kremen jevner ut og lindrer huden, samtidig som den gir dyp fuktighet og etterlater huden elastisk og oppstrammet.

Slik deltar du:

•Følg Klinikk Odden på Facebook og Instagram
•Lik innlegget
•Tagg tre venner

Ps! Du kan delta så mange ganger du vil for å øke vinnersjansene.

Vi blir ekstra glad om dere vil dele innlegget, men det er ikke et kriterie for å delta!

VIKTIG MELDING!

Vi har i den siste tiden blitt utsatt for forfalskning av vår Instagram konto. Det har blitt laget mange ulike profiler som ligner på vår side, b.l.a. med samme logo og lignende navn, men det er kun klinikkodden som er den ekte! Så ser du en side som har navnet _klinikkodden , _klinikkodden_offisielt_ eller _klinikkodden_ er dette falske profiler som prøver å svindle dere! De falske profilene prøver å lure dere ved å si at dere har vunnet premier fra klinikkodden, og ber dere deretter følge siden deres, samt legge inn kontonr!

Dersom det dukker opp flere falske Instagram kontoer, ber vi dere være snille å hjelpe oss med å rapportere dette til Instagram slik at de blir slettet! Alle falske profiler som er opprettet vil bli anmeldt til politiet for etterforskning, dette SKAL vi få en stopp på!

Under ser du de falske Instagram profilene, samt meldingene de prøver sender deg, STYR UNNA!

Vinneren av dagens luke blir trukket på morgenen påfølgende dag. Klinikkodden legger ut navnet til vinneren på Instagram og Facebook som selv må kontakte oss. LYKKE TIL!

Facebook
Twitter
LinkedIn