ZO Kampanje – Prevent + Protect

Våren er her og ZO feirer med en solkampanje!

Når du kjøper favorittene Smart Tone eller Daily Sheer + Exfoliating Polish i april får du en 10% Vitamin C Self Activating 20ml. En ypperlig kombinasjon som bidrar til en klarere, jevnere, mer beskyttet hud med glød.

ZO Skin Health utvikler solkremer med bred og helhetlig beskyttelse mot UVA, UVB, HEV lys (synlig høyenergilys) og IR-A stråler.

I tillegg har solkremene hydratorer/lipider som styrker hudens barrierefunksjon og gjenoppretter hydrering og lipider som tapes ved soleksponering. Solkremene er også tilsatt antiinflammatoriske ingredienser som bidrar til å lindre hudirritasjon og redusere inflammasjon.

ZO sitt patenterte antioksidantsystem ZOX12® bidrar til å beskytte mot skader fra frie radikaler.

Om produktene:

  • ZO Daily Sheer har en mattende effekt og passer ofte ypperlig for de som har en tendens til å bli blanke i huden. Den er i tillegg vann og svetteresistent i hele 80 minutter.
  • ZO Smart Tone gir en fin glød og tilpasser seg hudfargen din helt eksakt. Begge er anbefalt av den amerikanske hudkreftforeningen.
  • ZO Exfoliating Polish er en peeling som skånsomt fjerner døde hudceller og talg ved hjelp av runde magnesiumkrystaller. Den bidrar til å gjøre huden renere og glattere med en jevnere overflate. I tillegg absorberes kremer lettere.
  • ZO 10% Vitamin C Seff Activating inneholder en Unik formulering med en kraftig dose stabilisert askorbinsyre fornyer hudoverflaten og gir glød til huden. Produktet bidrar til å minimere fine linjer og rynker, og sikre en jevnere hudtone.
Facebook
Twitter
LinkedIn