ELEVATE YOUR SKINCARE!

KJØP ZO WRINKLE + TEXTURE REPAIR ELLER ZO FIRMING SERUM OG FÅ MED ZO DAILY POWER DEFENSE 30 ML MED PÅ KJØPET. Pris: 1895,-

ZO Wrinkle + Texture Repair jobber for å forbedre fine linjer og rynker og gi en bedret hudtekstur. I tillegg styrker den hudbarrieren og bidrar til en mer hydrert og sunn hud. ZO Wrinkle + Texture Repair inneholder potent retinol som styrker hudens naturlige fornyelsesprosess. Retinol har lett for å oksidere derfor er det pakket inn i et spesielt mikroemulsion leveringssystem som sørger for riktig levering av retinolet.

Effekten av ZO Wrinkle + Texture Repair er dokumentert i en uavhengig 3. parts studie over 12 uker. 98% av deltakerne hadde en forbedring på fine linjer og rynker, 93% fikk en forbedret hudtekstur og hele 95% fikk en forbedret hudbarriere.

ZO Firming serum har en helt ny og innovativ teknologi som bidrar til å hydrere og styrke hudstrukturen, samt forbedre hudens elastisitet. ZO Firming Serum er spesielt designet for å stimulere til en fast og stram hud og en mer definert ansiktskontur

ZO Daily Power Defense er serumet de fleste av oss ikke klarer oss uten.  ZO Daily Power Defense bidrar til å bygge opp hudbarrieren for en sunnere og friskere hud. I tillegg har serumet en hel stappet med antioksidanter og spesielle enzymer som bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV stråler og forurensning. ZO Daily Power Defense inneholder retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere, beskytte og styrke cellene.

Visste du dette?

ZO Wrinkle + Texture Repair inneholder ZO sitt patenterte ZCORE™ system.  ZCORE™ består av et biomimetisk tetrapeptid og søt gulkløver som støtter ankerfibrene for å gi en strammere og fastere hud med en mer definert kontur. Samtidig bidrar ZCORE™ til å fremme næringsstrømmen mellom epidermis og dermis for å gi en sunnere hudfornyelse.

Ta en tur innom hos oss for en uforpliktende produktveiledning!

Facebook
Twitter
LinkedIn