Hudpleieprogram – Vi kan hjelpe deg!

God hudpleie er viktig i alle aldre!

Huden har sterk kollagen og elastin produksjon i 20-årene. Etter 30-årene, produksjon av kollagen i huden reduseres én prosent hvert år og hudfornyelsen går saktere enn før.

Cleanser og solfaktor bør alltid være i hudpleierutinen din, og vi anbefale retinolprodukt eller et antioksidant serum som et forebyggende tiltak for å stimulere kollagenproduksjon om det ønskes.

Mange faktorer kan påvirke huden din – huden er ditt største organ og kroppens første barriere forsvar – og den fortjener derfor å bli beskyttet!

Når du vurderer hudpleie, skal du også være oppmerksom på miljøet og den daglige helsen din som for eks: kosthold, stress og generelt kroppens tilstand. Alt dette kan påvirke huden din.

Selv om et hudpleieprogram kan virke omfattende, er trinnene for sunn hud ikke bare nødvendige, de er også enkle å implementere. Sunn og glødende hud er ferskvare!

På slutten av dagen kan en hudpleierutine med rens og en reparerende/oppbyggende fukthetskrem imidlertid gir huden det som trenges til å bli sterkere.

Spør om oss hjelp eller bestill en gratis konsultasjonstime! Husk solfaktor hele året

Ønsker dere fortsatt en fin sommer!

Facebook
Twitter
LinkedIn