trådløft

Brow Lift

Endelig har vi funnet det vi mener er de mest optimale trådene for BROW LIFT, vi har tilegnet oss nye teknikker som gir brynene et naturlig og vakkert resultat.

 Et trådløft er en behandling som strammer huden fra innsiden og gir et løft. 

Brow lift passer både for kvinner og menn, yngre som eldre.

NORDYX innovative PLACL tråder gir bedre løft og lengre holdbarhet en noen andre tråder vi har jobbet med tidligere, med varighet opptil 3-5 år. Behandlingen er rask og effektiv. Nordyx trådløft gir både løft av vevet, slik at kunden ser en forskjell med en gang, og gir en langsiktig revitalisering av vevet som gjør at vevskvaliteten forbedres de neste månedene. Antall tråder som settes pr. bryn varierer fra kundens ønske og fasong.  Vi designer løftet slik du vil ha det.

Tråden vi benytter til denne behandlingen er CE- merket, noe som gir deg som kunde trygghet.

Innovative tråder fra Nordyx med unike og sterke kroker som er satt sammen på en unik måte, og som gjør at vi får sterkere forankring av tråden i vevet.

  • Biokompatible materialer som absorberes av vevet uten å gi avfallsstoffer som er skadelige eller som blir værende i vevet.
  • Materialet, PLACL er i seg selv biostimulerende, samt at krokene også er biostimulerende ved at det irriterer vevet.
  • Ligger ca. 12 – 15 måneder i vevet før total absorpsjon, og stimulerer til nydannelse av kollagen, elastin, HA og nye kapillærer (noeangiogenese) – gir forbedret hudstruktur og økt sirkulasjon i området trådene legges.
  • 3 dager uten blodfortynnene medikamenter i forkant av behandlingen.
  • Begrense ansiktsmimikk i 14 dager.
  • Ligge mest mulig på ryggen de tre første nettene, unngå å ligge på siden.
  • Unngå trening de første to ukene etter behandlingen.
  • Unngå sminke de første 1-3 dagene.
  • Ha plaster over innstiksstedet de første 3 dagene.
  • Ikke skrubbe øyenbryn og ikke ta på innstikkstedet.

Mistenker du infeksjon(rødhet, ømhet, hevelse og varme) etter behandlingen, ber vi deg ta kontakt med Klinikk Odden.

Behandlingen går ut på å føre en hul nål med Nordyx tråd inn i huden under øyenbrynet. Det settes lokalbedøvelse i små punkter hvor nålen skal penetrere huden. Trådene som benyttes har små mothaker som gjør at man strammer huden i en retning, men ikke den andre. Dermed kan man stramme huden over tråden og når man så slipper huden, får man det løftet man ønsker. 

Behandlinge er uten bivirkninger, bortsett fra at man som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden , kan få blåmerker og/eller litt hevelse i noen dager. 

Resultatet avhenger av hvor mange tråder som blir benyttet, samt øyets naturlige form og hvor mye overskuds hud det er på øyelokket.