FORLLE’D
FAKTA OM FORLLE'D

Forlle’d er en førsteklasses kosmetikkolleksjon fra Japan, som er baseret på lavmolekylær hyaluronsyre. Forlle’d Laboratory har utformet en globalt patentert fremstillingsproces til utvikling av ultra lavmolekylær hyaluronsyre og andre lavmolekylære stoffer.Teknologien er basert på nobelprisvineren Koichi Tanakas oppdagelser.
Næsten alle produkter fra Forlle’d er basert på lavmolekylær hyaluronsyre.
De globalt patenterende hyaluronsyremolekyler er flere gange mindre enn almindelige molekyler, så de trænger dybt inn huden, hvor de rehydrerer og forynger den. Hvert produkt er basert på en unik formel herunder lavmolekylære komponenter (HA, platin, ceramider osv.) Den særlige formelen gir utmerket resultater takket være sin unikke kombinasion av komponenter.

Hyalogy med lavmolekylær hyaluronsyre er en av de grundlæggende komponenter i Forlle’ds hudpleje. Hyaluronsyre spiller en avgjørende rolle i metaboliske processer som celleinteraktion og syntese. Det hjælper med til å beskytte celleimmunitet, forebygge infektioner og hemmer allergiske reaktioner. En av syrens vigtigste egenskaber er evnen til å fastholde fuktighet på opp til 6000 ganger syrens egen vekt.

Naturlig reparasjon av hudceller avhenger direkte av mengden til hyaluronsyre, som dessverre reduseres i takt med at man blir eldre. Dette etterlater huden mer mottakelige for toksiner og alle prosesser, der krever hyaluronsyre, forringes. Derfor er det er utroligt viktigt, at antirynkeformler også indeholder hyaluronsyre.

Problemet med absorberende konventionel hyaluronsyre er, at dets molekyler er 3000 nanometer i diamater, mens det intreacellulære rommet kun er 15-50 nanometer, og bare 6-10 nanometer ved hyalin-membranen. Dette gjør det umuligt for molekyler til å trænge dybt inn i huden. Inntil nå har det kun vært mulig med direkte innsprøjtning av syre.

Imidlertid er det lykkedes japanske forskere i Forlle’ds laboratorium som har udviklet lavmolekylær hyaluronsyre med molekyler, der kun er 5 nanometer brede og som samtidig har høye ioniserings-niveauer, hvilket ber, at den kan trænge dybt inn i huden uten behov for injektion.

HVORFOR FORLLE’D?

Virkninger:Forlle’d er et højteknologisk cosmeceutical-produkt, som giver øyeblikkelig og synlig virkning. Globalt patentert komplekser av hyaluronsyre er 600 – 4000 ganger mindre enn almindelige molekyler, så de trænger dybt inn i huden, hvor de rehydrerer og forynger den innefra. Specielle formler giver fremragende resultater takket være unikke kombinasioner av komponenter. Forlle’d fremstilles i japansk legemiddelvirksomheder, der benytter den nyeste teknologien til at sikre de høyeste sikkerhetsnivåer. Sortimentet av Hyalogy Total Skin Care-produkter er designet til at give huden dyb hydrering, som er mere effektiv og lengerevirkende andre hudfuktighedsgivende kremer.Fordele:Høytkoncentrerede formler er ekstremt økonomiske og holder 3 gange længere enn almindelige cosmeceutical-produkter.
Forlle’d applique-behandlinger er en erstatning for biorevitaliserende injektioner og mesoterapeutiske behandlinger. Ideel præ- og postoperativ løsning til estetiske kirurger.