Vårkampanje – Gi huden din fukt og glød.

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som allerede finnes i kroppen. Dens viktigste egenskap er at den binder vann. Med alderen svekkes både kvaliteten og mengden hyaluronsyre som finnes naturlig i huden. Med dette brytes også kollagen og elastinfibre ned. Dette gjør huden tørrere, mindre elastisk og linjer og rynker kan dukke opp.

Akkurat nå har vi kampanje på Skinbooster, Profhilo, signaturbehandling og Endymed RF. Alle pakke behandlingene er hudforbedrende, fuktighetsgivende, celle stimulerende, det forebygger hudens aldring og forbedrer hudens elastisitet.

 • PAKKETILBUD 1: Kjøp Restylane Skinbooster pakke (6 ml) og få med på kjøpet 3 behandlinger med PRX-T33 ansikt eller hals. 
  PRX-T33 total behandlings verdi: 5970,- Kampanjepris: 14950,-
 • PAKKETILBUD 2: Kjøp Profhilo pakke (2 ml x 3) og få med på kjøpet 3 behandlinger med PRX-T33 ansikt eller hals. 
  PRX-T33 total behandlings verdi: 5970,- Kampanjepris:13.500,-
 • PAKKETILBUD 3: Kjøp 4 signaturbehandling med DERMAPEN 4 og få 25% avslag.
  Total behandlings verdi: 14000,-  Kampanjepris: 10500,-
 • PAKKETILBUD 4: Kjøp Endymed RF pakke (x 6 ) og få med 6 behandlinger med ZO peel* til en verdi av 6000,-     
  *ZO Peel utføres etter hver Endymed RF behandling. Total behandlings verdi: 19800,-  Kampanjepris: 12900,-

OM BEHANDLINGER:

Restylane Skinbooster består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Denne behandling jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra. Restylane skinbooster gir huden økt stabilitet og elastisitet, skaper fylde og struktur.Profhilo er en hudforbedrende behandling som inneholder hyaluronsyre som vi har naturlig i huden. Egenskapen til hyaluronsyre er at den trekker til seg fukt, smører huden, og stimulerer til nydannelse av elastin og kollagen.

Profhilo er en hudforbedrende behandling som inneholder hyaluronsyre som vi har naturlig i huden. Egenskapen til hyaluronsyre er at den trekker til seg fukt, smører huden, og stimulerer til nydannelse av elastin og kollagen.

Signaturbehandling er en kombinasjonsbehandling som innebærer det beste innen medisinsk hudpleie i en og samme prosedyre. DERMAPEN 4 er en avansert form for microneedling og et fantastisk verktøy innen anti-age behandling. Denne behandling stimulerer huden til å fornye og reparere seg selv. Dermapen reduserer rynker og linjer og gir en fastere og yngre hud. Alle komponentene i signaturbehandlingen vil booste og revitalisere huden din, samt gi et raskere resultat. I signaturbehandlingen inngår kjemisk peeling, mesoterapi og microneedling, en reparerende maske og/ eller LED-lysbehandling.

EndyMed Pro er den mest avanserte radiofrekvens teknologien på markedet. Ved å øke temperaturen i vevet stimuleres huden til kollagen og elastin dannelse. Denne behandlingen egner seg for alle som vil oppnå fastere, jevnere hud og forebygge aldring på ansikt, hals og bryst. Endymed RF passer alle hudtyper og kan gjøres hele året.

Kampanje varer ut april.

Er du i behov av finasieringsbistand? Vi kan hjelpe deg med søknad om dette via Svea Finans. Ta kontakt med oss på telefon 40762225.

Facebook
Twitter
LinkedIn