JULEKALENDER – LUKE 24

Luke 24

Delta og vinn en hudforyngende behandling med Profhillo, til en verdi av kr.3900,-. Profhilo er en hudforbedrende behandling som inneholder hyaluronsyre som vi har naturlig i huden. Egenskapen til hyaluronsyre er at den trekker til seg fukt, smører huden, og stimulerer til nydannelse av elastin og kollagen. Når vi taper hyaluronsyre blir huden slapp og rynkete.

Hva er forskjellen på Profhilo og filler?

En filler er modifisert eller endret minimalt for at den skal vare lengre i huden. Hyaluronsyren er et ustabilt molekyl, og injiseres denne i huden i sin opprinnelige form, vil den forsvinne ut av kroppen etter 24 timer. Profhilo består av korte og lange hyaluronsyrekjeder og har derfor lengre levetid enn mesoterapi, men er ikke like lenge som en filler. Den bygger ikke volum, men gir bare spenst og fukt!

Hvor mange behandlinger må du ha?

Det kreves 2-3 behandlinger med Profhilo med 1 måneds mellomrom. Vedlikeholdsbehandling anbefales x 1 hver 6 måned.

Hvilket resultat kan du forvente?

Dette er et av de produktene på markedet som inneholder den høyeste konsentrasjonen av hyaluronsyre. Derfor vil du ved denne behandlingen oppleve å få fukt i huden. Dette gir også glød, strammer opp slapp hud, og virker kollagenstimulerende på sikt. Samtidig får du et svært naturlig resultat.

Slik deltar du:

•Følg Klinikk Odden på Facebook og Instagram
•Lik innlegget
•Tagg tre venner

Ps! Du kan delta så mange ganger du vil for å øke vinnersjansene.

Vi blir ekstra glad om dere vil dele innlegget, men det er ikke et kriterie for å delta!

Vinneren av dagens luke blir trukket på morgenen påfølgende dag. Klinikkodden legger ut navnet til vinneren på Instagram og Facebook som selv må kontakte oss. LYKKE TIL!

Facebook
Twitter
LinkedIn