Leppebehandling

Leppe behandling

På denne fine kunden har Kathrine satt totalt 2 ml Restylane Refyne med to ukers mellomrom. Det er viktig å være tålmodig og bygge opp leppene over tid, både i forhold til komplikasjoner og sluttresultat!

Restylane har verdens største produktportefølje med hele 11 produkter tilpasset hvilken type behandling som ønskes behandlet.

Hvilke produkter egner seg best i lepper, og hva må man ta hensyn til når man behandler lepper ?

Restylane Kysse er en myk filler som gir naturlig volum. Den er perfekt for å skape naturlige myke kysselepper. Restylane Defyne er også en myk filler, men gir mer volum og definisjon. Vil man forandre fasong, definere og få den lille ekstra «pouten» er dette det optimale produktet.

Restylane Lyps er leppeproduktet som gir mest volum. Det er også perfekt til definisjon. Lyps kan oppleves som litt fastere i konsistensen, sammenlignet med Kysse og Defyne, men gir definerte og ekstra fyldige lepper.

Restylane Refyne er perfekt til voksne kvinner som vil erstatte volumtap og gi leppene fukt. Den gir en liten naturlig ”plump”.

Restylane Skinbooster er produktet til dem som sliter med tørre lepper, men ikke ønsker endret størrelse eller fasong. Skinbooster har en tynnere viskositet og gir leppen masse fuktighet.

Er det spesielle hensyn å ta ved leppebehandlinger?

Det er mye man må ta hensyn til ved leppebehandling. Først må man gjøre en anatomisk analyse og fokusere på ansiktets proporsjoner forfra og i profil. Man må ta hensyn til plasseringen av tenner, over eller underbitt, asymmetrier osv.

Det er i tillegg viktig å velge riktig produkt. Da må man ta hensyn til kundens ønske, anatomi og leppevev.

Facebook
Twitter
LinkedIn