Verjú fettreduserende laser endelig hos Klinikk Odden!

Dette er en smertefri laserbehandling som tømmer fettcellene, og minsker omkretsen på behandlet område som mage, hofter, lår og bakdel. Huden ser glattere og strammere ut og Verjú Green Laser kan brukes alle steder på kroppen hvor det er uønsket fett. Laseren kollapser rett og slett fettcellene slik at de krymper, frigjør fettlipidene og frakter disse ut av kroppen via lymfesystemet. Dette er en ny og revolusjonerende metode for fettreduksjon.

Hvor mye man går ned i vekt og omkrets varierer, men måles alltid mot kontrollpunkter målt før behandling. Verjú Green Laser er FDA-godkjent i USA. Vi anbefaler 6-10 behandlinger med en ukes mellomrom, og akkurat nå har vi introduksjonstilbud hvor du betaler for 7 behandlinger og får 10, eller betaler for 5 og får 6 behandlinger. En behandling koster ordinært kr 2700.
Behandling med Verjú-laser verken dreper eller skader cellene som andre fettbehandlinger, men bare tømmer og forminsker de. Vi vil ha fettceller i kroppen, da sunne og magre fettceller skiller ut et hormon (adiponektin) som hjelper leveren med å fjerne fett og giftstoffer, og hjelper musklene med å bruke insulin riktig slik at blodsukkeret holdes nede. Forstørrede fettceller derimot lager ikke nok av dette hormonet, noe som gjør at leveren blir mindre effektiv. Musklene klarer ikke å bruke glukose som energi, og resultatet blir mer lagret fett i kroppen. I en sunn og slank kropp er det også to andre hormoner (TNF og IL-6) som regulerer immunforsvaret, kontrollerer fettsyrene og kolesterolproduksjonen. En kropp med for mye fett og forstørrede fettceller kan altså gjøre at kroppen ikke fungerer som den skal.
Ta kontakt for en prøvetime til redusert pris, eller kjøp gavekort på den perfekte julegaven.
Send epost til klinikkodden@gmail.com med alternativer for dager og tidspunkt, eller ring tlf: 40762225.